Produk

Persediaan Tas File Kantor
  • Air ProPersediaan Tas File Kantor

Persediaan Tas File Kantor

Pemegang File Kantor lan Alat Tulis bisa ngresiki kerumitan ing meja, rak, meja utawa ruang kerja ing omah utawa kantor; Simpen kabeh file, folder, binder, buku, kertas, kuitansi, majalah, surat, menu take-out, kertas sekolah, karya seni bocah, perencana, pajak, dokumen medis, kuitansi lan dokumen liyane sing asring digunakake; Cocog kanggo panggunaan omah utawa komersial; Tindakake dokumen supaya teratur, dikategorikake lan gampang ditemokake

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pemegang File Kantor lan Alat Tulis bisa ngresiki kerumitan ing meja, rak, meja utawa ruang kerja ing omah utawa kantor; Simpen kabeh file, folder, binder, buku, kertas, kuitansi, majalah, surat, menu take-out, kertas sekolah, karya seni bocah, perencana, pajak, dokumen medis, kuitansi lan dokumen liyane sing asring digunakake; Cocog kanggo panggunaan omah utawa komersial; Tindakake dokumen supaya teratur, dikategorikake lan gampang ditemokake

 

Kantong: Wadah cilik kanggo potlot, pulpen, lan piranti nulis liyane

Parameter Produk (Spesifikasi) Pemegang File Kantor lan Alat Tulis

Barang No.

Materi

Ukurane

Rega FOB (USD)

WST57617B

nilon

L19.5cm * W19.5cm

0,273 ~ 0,333

WST57617D

nilon

L24cm * W12cm

0,234 ~ 0,286

WAT22277-213

poliester

L20cm * W4.5cm * H4cm

0,567 ~ 0,693

WST57617A

nilon

L23cm * W19cm

0,257 ~ 0,314

Perusahaan kita


Ndeleng Liyane
Panas Tags: Persediaan Tas File Office, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, China, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Awet, Promosi, Jual Paling Dhuwur

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.