Warta Industri

Papan Nglereni

2020-11-27
Papan pemotong pawon minangka papan tahan lama kanggo nyelehake bahan kanggo nglereni. Papan pemotong dapur umume digunakake kanggo nyiyapake panganan; jinis liyane ana kanggo ngethok bahan baku kayata kulit utawa plastik. Papan nglereni pawon asring digawe saka kayu utawa plastik lan maneka ukuran lan ukurane.

Sadurunge:

Bingkai foto

Sabanjure:

Ora Ana News