Warta Industri

Bingkai foto

2020-11-17

Bingkai foto digawe saka plastik. Bahan polimer ramah lingkungan, bebas polusi, tahan aus, tahan korosi, lan ora gampang deformasi. Wis suwe digunakake lan menehi sumbangan kanggo nglindhungi lingkungan. Bingkai foto dibentuk dadi siji, lan ora perlu gambar kanggo dipasang. Uga duwe piring mburi tahan lembab.

Sadurunge:

Adol panas

Sabanjure:

Papan Nglereni