Warta Industri

Wajan sing ora nganggo pawon

2020-10-23

1. Sadurunge cetakan digunakake kaping pisanan, lebokake wajan karo mentega lan panggang sajrone 10 menit, sing migunani kanggo ningkatake lengket piring panggang lan nambah umur bayi.

2. Sadurunge digunakake, mangga di resiki cetakan dhisik, banjur usap nganggo kain empuk sadurunge digunakake.

3. Ngresiki residu ing cetakan ing wektu sawise digunakake. Sampeyan bisa nggunakake kain alus kanggo ngresiki cetakan kasebut.

4. Aja nggunakake alat logam kanggo ngresiki cetakan, supaya ora ana kerusakan lapisan.