Warta Industri

Cara Ngresiki Saringan

2020-07-30

Yen wis mangan lan ngresiki barang-barang meja, apa ana perkara liyane sing nyebabake sampeyan sakit sirah: yaiku residu panganan lan kotoran teh lan pelumas sing dikumpulake ing filter ing outlet wastafel! Dudu pilihan pungkasan, aku pancen ora pengin ndemek! Aja kuwatir, aku bakal mulang trik saiki supaya gampang ngresikisaringan pawon!

1. Siapake pot banyu panas, tuang soda manggang lan lebur nganti rampung.
2. Sawise bubuk soda manggang dibubarake, lebokake ing filter lan rendhem nganti 10-20 menit (banyu kudu nutupi saringan).
3. Sikat saringan direndhem langsung nganggo sikat untu lawas.
4. Kanthi sawetara sikat, sampeyan bisa kanthi gampang ngilangi rereget berminyak ing saringan.