Warta Industri

Piranti Taman Umum

2020-07-30
1. Gardening Secateurs yaiku aalat kebonkanthi tingkat panggunaan paling dhuwur.
Alat pruning kebon duwe diameter sing bisa dipotong maksimal, kayata 2 cm utawa 3 cm. Sampeyan bisa milih salah siji sing cocog kanggo digunakake dhewe lan cukup kuwat. Gunting kebon cilik umume duwe spring supaya gunting bakal mbukak sawise potongan dipotong.
2. Gergaji gergaji ukurane akeh, gergaji lurus lan lengkung, lan gergaji untu sing lancip utawa kandel. Gergaji tangan gardening iki cocog kanggo dipangkas cabang sing luwih cilik utawa luwih gedhe.
Ana macem-macem cara motong cabang sing luwih kenthel. Kudu di gergaji kaping telu kanthi telung potongan, saengga permukaan gergaji bisa lancar, lan ora bakal tiba ing tengah, nyebabake pang-pange dadi gedhe banget.
3. Hedge Shear nduweni agul-agul dawa lan lurus, lan ana sing pinggir bergelombang, sing katon kaya gunting raksasa. Gunting pager cocok kanggo nyukur pager ijo cilik kanthi cabang sing alus.
Ramuan abadi saka kulawarga Liliaceae bisa digunakake kanthi gunting hedge. Sampeyan mung kudu motong tanduran abadi menyang pangkalane, utawa ngethok jaringan batang mati sing alus, gunting gedhe iki sampurna.
4. Suket Suket nduweni cekelan cekelan lan gagang dawa. Kauntungan saka gagang dawa yaiku ora perlu mbengkongake. Gagang cekak apik kanggo mlengkung pinggiran pekarangan.
5. Gunting guntingan sing dawa ditangani duwe teken sing dawa sing bisa ditarik. Ing sisih ndhuwur ana rong alat, siji yaiku gergaji lan siji liyane kanggo mesin pemotong cilik. Agul-agul tang ditarik tali ing ngisor iki kanggo mbusak cabang kanthi diameter maksimal udakara 2 cm. Yen ngluwihi diameter meja, sampeyan mung bisa nggunakake gergaji.
6. QuikDrill, sampeyan bisa kanthi gampang ngecor bolongan ing lemah kanthi bor lemah iki, lan sampeyan bisa ngebur pinggiran sing apik.

7. Hand Cultivator dirancang kanggo nyapih lan ngeculake lumahing lemah lan nyebar sawise ngeculake lemah.

Sadurunge:

Ora Ana News