Produk

Daging Ice Ice Making Cool Pack
  • Air ProDaging Ice Ice Making Cool Pack

Daging Ice Ice Making Cool Pack

Kothak es, cangkang njaba digawe saka bahan PE plastik, sing isine kulkas, resik lan ora beracun, nduweni kinerja retensi adhem sing apik banget, lan bisa digunakake bola-bali.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Digunakake ing lemari es: bisa nyimpen adhem, ngirit listrik, lan njaga panganan supaya seger Tetep suhu sithik nalika lemari es mati.
Digunakake kanggo transportasi kulkas: transportasi adhem jarak adoh saka panganan liyane kayata unggas lan produk akuatik, transportasi produk biologis beku, obat-obatan, plasma, vaksin, lsp.
Kanggo panganan: panganan seger beku, omben-omben, bir, woh-wohan, sayuran, lsp.
Pitunjuk:
Wenehake kothak es ing kompartemen freezer kulkas kanggo nyimpen adhem. Gawanen metu sawise 24 jam.

 
Parameter Produk (Spesifikasi)

Barang No.

Materi

Ukurane

Rega FOB (USD)

WHW73403-24

PP + Banyu

L19.5cm * W12.5cm

0,234 ~ 0,286

WHW73403-23

PP + Banyu

L17.5cm * W12cm

0,207 ~ 0,253

WHW73403-20

PE + Banyu

L16.5cm * W11cm

0,716 ~ 0,216

 

Educational and Wooden toys factory


Ndeleng Liyane
Panas Tags: Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, Cina, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Awet, Promosi, Jual Paling Pungkasan