Produk

Ngresiki spons alus
  • Air ProNgresiki spons alus

Ngresiki spons alus

Spon alus Reresik digawe saka spons lan bantalan sikat. Kita spesialis ing barang spons pirang-pirang taun, kalebu ing Eropa lan pasar Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra sing ramah ing China.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Barang spons empuk Reresik digawe saka spons lan bantalan. Dheweke adol apik ing pasar. Kita spesialis ing barang spons pirang-pirang taun, kalebu ing Eropa lan pasar Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra sing ramah ing China.

Parameter Produk (Spesifikasi) sakaNgresiki spons alus

Barang No.

Materi

Ukurane

Pengepakan

Rega FOB (USD)

WHW74283-48

Spons +

Scouring Pad

L8.5cm * W5.8cm * H3cm

Kertu sirah + Polybag +

0.446-0.544

WHW74283-56

Spons +

Scouring Pad

L9cm * W5.8cm * H4cm

Kertu sirah + Polybag +

0.275-0.336



Product  Application of Ngresiki spons alus 

 

Barang spons cocok kanggo kompor, mangkok lsp.

Ndeleng Liyane
Panas Tags: Reresik Spon Lembut, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, China, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Awet, Promosi, Jual Paling Dhuwur

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.