Produk

Reresik Sink Saringan
  • Air ProReresik Sink Saringan

Reresik Sink Saringan

Saringan sink pembersih digawe saka waja tahan karat. Dheweke misuwur banget ing pasar. Kita nindakake bisnis ing lapangan iki luwih saka 10 taun. Nyakup pasar Eropa lan Amerika. Muga-muga sampeyan ngerti luwih akeh babagan saringan tank pawon lan pembersih.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Saringan sink pembersih digawe saka waja tahan karat. Dheweke misuwur banget ing pasar. Kita duwe macem-macem jinis gaya sing dipilih. Lan kita nindakake bisnis ing lapangan iki luwih saka 10 taun. Nyakup pasar Eropa lan Amerika. Muga-muga sampeyan ngerti luwih akeh babagan saringan tank pawon lan pembersih.

Parameter Produk (Spesifikasi) sakaReresik Sink Saringan

Barang No.

Materi

Ukurane

Pengepakan

Rega FOB (USD)

WHW60035-11

Baja tahan karat

Dia8cm

Kertu polybag + bali

0.117-0.143


Aplikasi Produk sakaReresik Sink Saringan


Saringan tank cocok kanggo Pawon. Nyegah saluran pembuangan sing tersumbat.

Perusahaan Kita

Ndeleng Liyane
Panas Tags: Saringan Sink Pembersih, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, China, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Awet, Promosi, Jual Paling Dhuwur

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.