Produk

Reresik Sikat Fleksibel
  • Air ProReresik Sikat Fleksibel

Reresik Sikat Fleksibel

Kita nyedhiyakake sikat fleksibel. Kita pancen wis sikat pirang-pirang taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa, Timur Tengah lan Amerika. Muga-muga bisa dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Sikat fleksibel reresik iki digawe nganggo plastik PP. Awak dhewe wis sikat kanggo pirang-pirang taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa, Timur Tengah lan Amerika. Muga-muga bisa dadi mitra jangka panjang ing China.

Parameter Produk (Spesifikasi) Sikat Fleksibel Reresik

Barang No.

Materi

Ukurane

Pengepakan

Rega FOB (USD)

WHW71127-9

PP

L15cm * W6cm * H3.5cm

Tag hang

0.36-0.44

WHW71127-8

PP

L19cm * W7cm * H4cm

Tag hang

0.378-0.462

WHW71127-7

PP

L16cm * W6cm * H4cm

Tag hang

0.378-0.462

WHW71127-6

PP

L16cm * W7cm * H4cm

Tag hang

0.378-0.462

Informasi Perusahaan


Ndeleng Liyane
Panas Tags: Reresik Sikat Fleksibel, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, China, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Awet, Promosi, Jual Paling Dhuwur

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.