Produk

Sikat Botol Reresik
  • Air ProSikat Botol Reresik

Sikat Botol Reresik

Ing ngisor iki sikat sikat botol kita. Iki ditrapake kanggo botol susu bayi, cangkir teh lsp. Kanthi gagang tahan lama. Kita duwe macem-macem warna lan ukuran sing dipilih. Muga-muga bisa mbantu sampeyan ngerti sikat botol pembersih kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

sikat botol reresik kualitas apik lan modis. Iki ditrapake kanggo botol susu bayi, cangkir teh lsp. Kanthi gagang tahan lama. Kita duwe macem-macem warna lan ukuran sing dipilih. Muga-muga bisa mbantu sampeyan ngerti sikat botol pembersih kita.

Parameter Produk (Spesifikasi) Sikat Botol Reresik

Barang No.

Materi

Ukuran:

Pengepakan

Rega FOB (USD)

WHW57323-2

PP + Kawat wesi dilapisi plastik

L30cm

Kertu sirah + Polybag +

0.162-0.198

WHW57323-6

PP + Kawat wesi dilapisi plastik

L24.5cm

Kertu sirah + Polybag +

0.171-0.209

WHW57323-14

PP + Kawat wesi dilapisi plastik

L40.5cm

Kertu sing diikat

0.18-0.22


Perusahaan Kita

Ndeleng Liyane
Panas Tags: Sikat Botol Reresik, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, China, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Awet, Promosi, Jual Paling Dhuwur

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.