Babagan Kita


Ningbo Nah. Dalan impor lan ekspor co., Ltd. didegaké ing taun 2005, khusus kanggo produksi Produk Grosir lan perdagangan ekspor saben dina. Baris produk kasebut kalebu reresik pawon, umbah-umbah kamar mandhi, plancongan ing omah, alat tulis kantor, perawatan pribadi, alat tangan kebon, hadiah liburan, dolanan pet lan luwih saka selusin kategori.


Perusahaan kita duwe pabrik produk plastik, pabrik kemasan lan percetakan, kerja sama jangka panjang karo luwih saka 200 produsen kualifikasi. Luwih saka 20.000 produk dipilih dadi perpustakaan produk perusahaan, situs web lan ruang pamerane, duwe luwih saka 6.000 SKU minangka produk sing paling laris.


Perusahaan kami duwe departemen profesional sumber, pengadaan, merchandising, inspeksi, dokumen, desain lan layanan liyane kanggo njamin penjualan. Sajrone 15 taun Liwat upaya tanpa wates lan eksplorasi terus, inovasi lan semangat usaha, wis didol dening atusan vendor internasional Home's supplier utama ing China.


Kauntungan produk: informasi produk sing akeh banget; Tutup macem-macem kategori produk; Rega produk murah lan jaminan kualitas; Jumlah pesanan minimal sing kurang, jumlah cilik kanggo karton induk; Ngirim ing wektu.


Keuntungan layanan kita: tanggapan priksaan cepet; Mbantu para pembeli kanggo nggoleki produk anyar; saben rong minggu Rekomendasi nganyari produk anyar lan produk sing laris; Integrasi produk lan formulasi rencana pengiriman;

 

Ing situs web perusahaan, ana akeh informasi produk (luwih saka 20.000 jinis) uga sistem aliran kanggo kabeh pesenan, para pembeli bisa ngerti proses pesenan kanthi nyata.


Kita minangka toko departemen, supermarket, pusat perbelanjaan, toko rantai produk, lan produk Supplier pengadaan barang siji-sijine China lan solver solusi tuku.


Pilih kita, pilih win-win!