Produk

{tembung kunci} Pabrikan

Dolanan duwe telung ciri dhasar: hiburan, pendhidhikan lan keamanan. Ana macem-macem jinis lan cara klasifikasi sing beda. Umume, klasifikasi dolanan kalebu dolanan kayu, dolanan mewah, dolanan cerdas, dolanan remot, lsp. Dolanan bisa nggugah semangat kegiyatan bocah, nambah ilmu persepsi, ningkatake pamikiran, imajinasi bocah lan liya-liyane. kegiyatan Cekakipun, dolanan minangka alat paling apik kanggo ngembangake kecerdasan bocah. Milih dolanan sing cocog kanggo bocah kanthi umur beda-beda ora mung nggawe urip bocah kebak rasa seneng, nanging uga bisa ngembangake kapinteran bocah.

View as  
 
  • Sinau dolanan pendidikan lan kayu Sajrone taun-taun formatif, bocah-bocah sinau dolanan. Bangunan bata lan set konstruksi nyengkuyung pamikiran lan kreativitas logis, game papan fokus ing ngetung lan dolanan sing adil, lan dolanan elektronik mulang maca lan matématika. Sinau dolanan nyengkuyung penasaran, penemuan, lan kreativitas bocah.

  • Dolanan pasir pantai nggawe lelungan menyang pantai luwih nyenengake lan nyenengake. Nalika sampeyan lagi ngemas kranjang piknik, priksa manawa sampeyan uga nggawa teken nyarang utawa roti panggang ing sandhing. Bocah-bocah bisa ngenteni pirang-pirang jam ing segara nggawe istana pasir lan njaga dolanan pantai sing apik banget.

  • Gawe rasa seneng lan rasa seneng ing omah kanthi dolanan boneka dhewe-dhewe kanggo omah utawa nalika arep lunga; bocah-bocah kanthi macem-macem umur. Dolanan mewah alus sing diiseni minangka hadiah paling apik kanggo bocah utawa bayi kanggo ulang tahun utawa preinan.

 1 
{Tembung kunci} khusus kasedhiya ing pabrik. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok utama ing China, kita nggawe pesanan fashion lan paling akeh {kata kunci} kanthi kualitas dhuwur kanggo para grosir. Yen sampeyan pengin tuku, hubungi kami, bakal nyedhiyakake katalog promosi paling laris.