Produk

{tembung kunci} Pabrikan

Apa ing sekolah utawa kantor, kita kabeh butuh alat tulis, notebook, cathetan, kasus kacamata, lsp.

Iki minangka kabutuhan sing penting kanggo urip kita. Tanpa produk kantor lan alat tulis kasebut, karya lan sinau saben dinane bakal kena pengaruh banget.

Kita wis spesialis ing produk alat tulis kantor lan duwe akeh produk alat tulis sing dipilih. Pilih kita supaya uripmu luwih trep lan bisa luwih efisien.

View as  
 
  • Kapur bocah jumbo tanpa bledug warna-warni minangka alat sing akeh digunakake ing saben dinane, sing umume digunakake kanggo nulis ing papan tulis. Kita nyedhiyakake kapur suwene luwih saka 10 taun. Ndhukung sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

  • Set krayon lilin warna-warni bocah bisa digunakake kanggo nggambar nganggo puluhan warna. Krayon ora bisa diresiki lan dipasang ing layar kanthi adhesi. Iki minangka alat sing cocog kanggo bocah sinau lukisan warna. Sawetara pelukis digunakake kanggo sketsa lan rekaman warna.

  • Set pena highlighter kantor multicolor digunakake kanggo menehi tandha. Bagéyan utama ditutupi tinta sing luwih kenthel lan luwih entheng. Sawise menehi tandha, teks sing diblokir cetha ing sekilas. Fungsi sing paling penting yaiku: dokumen sing wis ditandhani nganggo pulpen ora bisa dingerteni ditandhani nalika nyalin.

  • Pena tinta gel siswa sekolah kanthi liontin nulis kanthi lancar, ningkatake keahlian nulis, lan pangatusan cepet sawise nulis, banyune ora gampang dibukak, kanthi kepenak banget, mula disambut dening masarakat.

  • Penghapus sekolah kartun mini 3D sing lucu bisa mbantu pengembangan intelijen anak. Kita duwe macem-macem gaya penghapus, sing bisa digunakake minangka hadiah, hadiah lan alat belajar kanggo bocah.

  • Kita nyediakake Cathetan Alat Tulis. Macem-macem warna kanggo pilihan sampeyan, OEM ditampa. Adhesi kuat, warna cerah, kertas alus. Kita duwe spesialisasi bantalan cathetan luwih saka 15 taun. Muga-muga bisa kerja sama karo sampeyan ing wektu ngarep.

 1 
{Tembung kunci} khusus kasedhiya ing pabrik. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok utama ing China, kita nggawe pesanan fashion lan paling akeh {kata kunci} kanthi kualitas dhuwur kanggo para grosir. Yen sampeyan pengin tuku, hubungi kami, bakal nyedhiyakake katalog promosi paling laris.