Produk

{tembung kunci} Pabrikan

Kanthi pangembangan ekonomi sosial, akselerasi urbanisasi lan peningkatan standar urip masarakat kanthi terus-terusan, saya akeh kewan ingon-ingon sing ana ing urip lan kulawarga. Dheweke duwe peran penting kanggo memperkaya urip manungsa, nyuda rasa kasepen lan tekanan psikologis, ningkatake katresnan lan tanggung jawab sosial bocah-bocah, mbantu urip wong sing cacat lan perawatan tambahan kanggo sawetara penyakit. Pets wis dadi kanca sing apik lan dadi bagean saka kulawarga, mula yen sampeyan seneng karo kewan ingon, sampeyan kudu tuku kewan ingon-ingon. Perusahaan kita duwe akeh dodolan pasokan ingon-ingon, bisa nyukupi kabutuhan kewan kewan sampeyan. Yen sampeyan isih kuwatir milih produk pet, hubungi saiki. Kita nyedhiyakake layanan mandheg kanggo milih produk sing cocog kanggo kewan kewan

View as  
 
  • Tali dolanan segawon kéwan kéwan warna-warni bisa ngresiki untu lan permen pijet ingon-ingon lan bisa mbantu ngarahake tumindak gigitan sing ala. Dolanan anjing asu sing warna-warni bakal mbantu pet sampeyan lali bosen - cukup supaya asu narik utawa nyakot tali iki sedina muput lan rumangsa luwih sehat lan sehat. Saben dolanan asu tali iku unik, nanging kabeh bakal dadi favorit kewan sampeyan - dolanan asu iki pesawat paling apik kanggo macem-macem acara: wiwit saka kegiyatan njero ruangan sing nyenengake nganti game ruangan karo asu sampeyan.

  • Nggunakake mangkuk pet plastik anti slip bisa mbantu mangan luwih menarik lan sehat. Mangkuk feeder alon sing interaktif bisa nggawe naluri alam lan asine panganan asu sampeyan, mbantu nyegah obesitas, kembung, regurgitasi lan kakehan mangan Mesthekake ingon-ingon dadi panganan sing luwih sehat lan imbang. Mangkuk asu kita ora ana bau plastik sing apik banget mula bisa dipangan.

  • Reresik pet reresik kaping pindho minangka alat dandan mutifunctional. Mbusak jas ngisor; ngurut; ngresiki bledug & rereget; ngobong jas kewan ingon; Cocog kanggo segawon lan kucing rambut sing cendhak utawa dawa. Kita nyedhiyakake sikat sisir kanggo luwih saka 10 taun. Ndhelik sebagian besar Eropa lan pasar Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

 1 
{Tembung kunci} khusus kasedhiya ing pabrik. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok utama ing China, kita nggawe pesanan fashion lan paling akeh {kata kunci} kanthi kualitas dhuwur kanggo para grosir. Yen sampeyan pengin tuku, hubungi kami, bakal nyedhiyakake katalog promosi paling laris.