Produk

{tembung kunci} Pabrikan

View as  
 
  • Bubuk puff kosmetik kosmetik spons minangka jinis alat kosmetik. Kothak bubuk lan bubuk ngemot puff, umume bahan katun lan beludru. Iki digunakake kanggo dhasar lan dandanan. Miturut macem-macem jinis puff bubuk, puff dual-use basah sing garing biasane bunder utawa persegi panjang. Bubuk udan utawa loro-tujuan bisa ditrapake ing rai tanpa preduli yen udan utawa ora. Ora preduli pilih puff bubuk spons utawa puff bubuk basah, luwih becik milih sing alus alus.

 1 
{Tembung kunci} khusus kasedhiya ing pabrik. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok utama ing China, kita nggawe pesanan fashion lan paling akeh {kata kunci} kanthi kualitas dhuwur kanggo para grosir. Yen sampeyan pengin tuku, hubungi kami, bakal nyedhiyakake katalog promosi paling laris.