Produk

{tembung kunci} Pabrikan

Apa ing omah utawa plancongan, kita bisa uga nemoni klambi utawa dolanan sing ora bisa dipasang utawa rawat sawise dipasang.

Meja utawa kursi ing omah utawa kantor kita bakal rusak sawise gesekan suwene. Iki minangka keprihatinan nanging ora bisa ditindakake.Kita duwe macem-macem artikel protèktif omah lan lelungan sing dipilih.

View as  
 
  • Kita nyediakake Bantalan Pelindung Perabotan Omah. Wis digawe karo EVA. Bantalan furnitur nyedhiyakake perlindungan penting kanggo jubin kayu atos saka goresan, minangka pelindung lantai sing cocog kanggo sikil perabotan. Bantalan furnitur kanthi warna krem ​​& macem-macem ukuran lan bentuk sing cocog karo kabeh kaki mebel. Muga-muga bisa kerja sama karo sampeyan mbesuk.

 1 
{Tembung kunci} khusus kasedhiya ing pabrik. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok utama ing China, kita nggawe pesanan fashion lan paling akeh {kata kunci} kanthi kualitas dhuwur kanggo para grosir. Yen sampeyan pengin tuku, hubungi kami, bakal nyedhiyakake katalog promosi paling laris.