Produk

{tembung kunci} Pabrikan

Piranti kebon sing kualitas dhuwur minangka investasi sing apik kanggo tukang kebon sing serius. Cara paling apik kanggo nglindhungi investasi sampeyan yaiku ngresiki alat sawise digunakake. Sikat rambut sing kaku bakal ngresiki sekop, sekop, garpu, lan cangkul. Piso dempul sing kaku bakal bisa ngresiki lemah sing wis cedhak. Piranti sampeyan aja nganti udan. Tansah garing nganggo andhuk sadurunge ndhapuk bagian-bagian logam saka alat kasebut kanthi kain berminyak. Tindakake alat ing papan sing garing sawise dienggo.

Bilah alat pemotong kudu diasah paling ora setaun sepisan. Sampeyan bisa ngasah agul-agul kanthi mbukak watu Carborundum utawa ngajukake ing sisih pinggir bilah kasebut. Bilah sing ora kuwat utawa pucet kudu digawa menyang profesional kanggo ngasah. Priksa manawa minyak kabeh lading nglereni sawise digunakake lan diresiki. Priksa manawa nyimpen alat sampeyan ing panggonan sing garing sawise dienggo.
View as  
 
  • Kita nyedhiyakake alat botol semprotan Taman. Kepala semprotan pemicu sing luwih gedhe, kepenak nalika ditahan. Piranti penyiraman botol semprotan kanggo pot tanduran kebon anggur. Kita bisa nyedhiyakake produksi OEM kanggo desain lan ide sampeyan. Muga-muga bisa dadi mitra sampeyan ing China.

  • Kita nyuplai alat spade Taman. Kasedhiya akeh jinis bobot, ukuran, lan model, uga proyek OEM & ODM disambut apik. Gunakake alat spade kebon tahan lama iki kanggo kabeh sing ana ing kebon wiwit digali nganti ditandur nganti dicoba lemah sing longgar. Kita wis nindakake bisnis karo klien pirang-pirang taun. Muga-muga bisa kerja sama karo sampeyan ing wektu ngarep.

 1 
{Tembung kunci} khusus kasedhiya ing pabrik. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok utama ing China, kita nggawe pesanan fashion lan paling akeh {kata kunci} kanthi kualitas dhuwur kanggo para grosir. Yen sampeyan pengin tuku, hubungi kami, bakal nyedhiyakake katalog promosi paling laris.