Pawon & Reresik
Adus & umbah-umbah
Ngarep & Plancongan
Perawatan Pribadi

Napa Pilih AS

khusus kanggo produksi produk toko saben dina lan perdagangan ekspor.

Sing masif
informasi produk

Nyakup sawetara sing kebak
kategori produk

Rentang rega sing kompetitif
kanthi jaminan kualitas

MQQ sithik lan jumlah sithik
kanggo master karton

  • Babagan Kita

Ningbo Nah. Dalan impor lan ekspor co., Ltd. didegaké ing taun 2005, khusus kanggo produksi produk Grosir lan perdagangan ekspor. Baris produk kasebut kalebu reresik pawon, umbah-umbah kamar mandhi, plancongan ing omah, alat tulis kantor, perawatan pribadi, alat tangan kebon, hadiah liburan, dolanan pet lan luwih saka selusin kategori.
Perusahaan kita duwe pabrik produk plastik, pabrik kemasan lan percetakan, kerja sama jangka panjang karo luwih saka 200 produsen kualifikasi. Luwih saka 20.000 produk dipilih dadi perpustakaan produk perusahaan, situs web lan ruang pamerane, duwe luwih saka 6.000 SKU minangka produk sing paling laris.

Maca liyane